Muzycy folkowi w obrębie Warm-Maz..

Tutaj możesz zadawać wszystkie pytania dotyczące instrumentów na których grają muzycy Shannon, poruszać interesujące cię tematy "okołoinstrumentalne", dzielić sie swoimi fascynacjami i poradami wykonawczymi...

Moderator: marshann

Re: Muzycy folkowi w obrębie Warm-Maz..

Postprzez Fionnuala 23 cze 2009, o 06:37

Niestety, nie było mnie. Tancerki wśród gawiedzi szalały na koncercie :D I jak sesja? Pograłeś trochę? Tak w ogóle, to... hmm... właściwie to może będę miała dla Ciebie propozycję z gatunku muzycznych.

Bardzo jesteś zajęty w wakacje?
"Breeze still carries the sound"
Fionnuala
Pośredni Shannonowiec

Postprzez Adi 23 cze 2009, o 07:59

Byłem, grałem, słuchałem i bardzo mi się podobało. Szkoda, że musiałem dość wcześnie opuścić imprezę ale nic to. U mnie plany się tworzą na bieżąco. NA dzień dzisiejszy jestem średnio zajęty w wakacje wiec można coś pomyśleć.
W życia wędrówce, na połowie czasu,
Straciwszy z oczu szlak niemylnej drogi,
W głębi ciemnego znalazłem się lasu.
Adi
Młody Shannonowiec

Postprzez Funek 2 paź 2009, o 23:41

Czy byłoby zainteresowanie warsztatami whistlowymi w Elblągu , o ile oczywiście Marcin podejmie się ich prowadzenia , termin oczywiście do uzgodnienia , myślę , że fajne warunki lokalowe bylibyśmy w stanie zorganizować .... no i oczywiście chętnych z Elbląga :) Pozdrawiam
Funek
Shannonowiec Świeżak

Postprzez szkot1978 28 lip 2010, o 21:11

To ja sie ogłosze:)
Poszukuje ludzi do grania,więc sprawdze i te strone.
mam 31 lat,od 15 roku zycia gram na gitarze.Kilka lat temu zaczałem sie uczyc grac na whistlach jednak zamieniłem je na flet prosty którego brzmienie mi bardziej pasuje.
Gram obecnie na piccolo,altowym,sopranowym i tenorowym.
Grałem z róznymi dziwnymi kapelami minnymi Connor,GPB.
Mieszkam w Gdyni lecz jestem dosyc mobilny i dla dobrego jamsession dojade gdzies.Poprostu chce poznac ludzi z którymi mozna pograc,przy okazji uczyc sie grac i spędzic troche fajnego czasu grając.
szkot1978
Shannonowiec Świeżak

Poprzednia strona

Powrót do INSTRUMENTY